‘Bloemies’ bloemrijk aanwezig
op het Flower Festival


Michelle van der Linden verzorgt het bloemwerk waarmee de boten van Westeinder Rondvaart zijn getooid tijdens het festival. Daarnaast geeft ze diverse workshops waarbij je zó kunt aanschuiven. Ze werkt hierin samen met Marloes Joore. Beide dames zijn ware toppers op het gebied van bloemcreaties.


Wat maken we tijdens de workshop?
“We gaan in het festivalweekend diverse workshops aanbieden voor volwassenen en kinderen in het Flower Art Museum. Denk hierbij aan een mooie glazen fles decoreren met allemaal leuke materialen en verse bloemen, een dromenvanger, bloementaartjes, een gezellig Ibiza-vaasje maken dat je kunt gebruiken als vaasje of windlichtje. Voor een kleine bijdrage kun je de workshop bijwonen.”


Vertel eens iets over je bedrijf Bloemies?
“Ik heb nu ruim 6 jaar mijn eigen onderneming en ben al vanaf de middelbareschooltijd werkzaam in de bloemen. Ervaring deed ik op in diverse bloemenwinkels en sinds ik met Bloemies ben begonnen doe ik veel freelancewerk. De opdrachten variëren van een showroom of het gehele bedrijf stylen met verse bloemen en planten of zijde varianten. Daarnaast maak ik bloemwerk voor evenementen.”

 

Het Aalsmeer Flower Festival is zo’n evenement. Ook voor trouwen en rouwen kan een beroep worden gedaan op de kunst en creativiteit van Bloemies.  

 

Tekst: Joke van der Zee

Foto: Arjen Vos