Flower Festival Pubquiz

dinsdag 21 juni in Flower Art Museum

 

Dinsdagavond 21 juni wordt het Flower Festival afgesloten met een gezellige pubquizavond. In het Flower Art Museum tegenover de watertoren organiseren Ron Leegwater en Constantijn Hoffscholte dan de Flower Festival Pubquiz.

 

Het spreekt voor zich dat het in deze quiz veel over bloemen gaat, maar je hoeft geen groene vingers te hebben om mee te kunnen doen. Er zijn verschillende rondes waarbij lokale kennis, bloemenkennis en algemene kennis goed van pas komen. En het wordt opletten geblazen bij beelden van het oude maar wereldberoemde Aalsmeerse bloemencorso…

 

Stel een team samen van minimaal 3 tot maximaal 5 personen en koop je tickets via de knop onder dit bericht. Vergeet niet bij het bestellen je teamnaam te vermelden!

 

De kosten zijn € 8,75 p.p. Wacht niet te lang met tickets bestellen, want vol is vol. De quiz start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Natuurlijk is er alle gelegenheid om ook het mooie bloemdesign en de kunstwerken in het museum te bekijken. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning en gezelligheid.