Toegankelijkheid / Accessibility


Historische Tuin

Voor verminderd mobiele bezoekers is een MIVA-Toilet aanwezig. De ontvangstruimte (corridor), afmijnzaal en tentoonstellingskas zijn rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is het hoofdpad deels toegankelijk voor rolstoelen. Het achterste deel van de Tuin is bedekt met houtsnippers.

 

A MIVA Toilet is available for reduced mobile visitors. The reception room (corridor), auction room and exhibition greenhouse are wheelchair accessible. In addition, the main path is partly accessible for wheelchairs. The rear part of the garden is covered with wood chips.

 

Flower Art Museum

Het museum is voor het overgrote deel gelijkvloers. Bij de entree is een kleine hellingbaan maar deze is gewoon toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen en rollators. Er is één kleinere ruimte die alleen bereikbaar is via 3 traptreden. De daktuin is voorzien van kiezels en daardoor minder geschikt voor bijv. rolstoelen.

 

Most of the museum is easily accessible. At the entrance there is a small ramp but this is accessible with wheelchairs, walker, etc. There is one smaller room that can only be reached via 3 steps. The roof garden has pebbles and is therefore less suitable for wheelchairs and walkers.